tisdag 9 februari 2016

Mellokaos – eller bara lite rörigt

Anna Books bidrag diskades till årets melodifestival. Tråkigt kan tyckas men ingen katastrof inte. Hon har fått massor med publicitet och hyllningar för att hon tog sig upp på scenen och uppträdde trots detta. Tror i och för sig inte jag känner någon som sysslar med musik som inte skulle göra allt för att ta sig upp på scenen i direkt sänd riks-tv på bästa sändnings tid.

För om jag ska vara ärlig så var låten inget vidare. Tror inte ens den hade tagit sig till andra chansen, trots Anna Books utvecklade sångröst. Att låten diskades var inte på något sätt Annas fel utan helt och hållet låtskrivarnas klantighet/lathet. För jobbigt att skriva en ny melodi eller? Klant arslen.

Läste om att Gina inte fick ha den klänning som var tänkt för att hon riskerade att överglänsa Petra. Va då då, är inte Gina huvudvärd eller vad det kan heta. Något om att Petra skulle vara någon melodifestivaldrottning eller nått. Tramsigt!

Det r som att säga att bruden på ett bröllop inte får överglänsa tärna nummer tre för att tärna nummer tre har minsann varit med på fler bröllop, kanske till och med varit gift flest gånger.


Nåja innan melodifestivalandet är slut kommer det nog att ha används fler starka ord för att beskriva ganska vardagliga händelser. Kom ihåg att rösta på låt mer än artist då det trots allt är låtskrivarnas insats som skall bedömas, inte artisternas :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar